5 gadgets die elke man moet hebben

Vrijwel elke man houd van gadgets kunnen we wel stellen. Van smartwatches tot slimme deurbellen of het indrukken van allerlei geautomatiseerde knopjes, wij mannen zijn gek op gadgets! Zo zijn er natuurlijk 5 gadgets die elke man eigenlijk moet hebben tegenwoordig! Hieronder hebben wij voor jullie de gadgets die elke man moet hebben geplaatst!

1. Draadloze oortjes

Wanneer je vroeger je oortjes wilde opbergen in je zak, en 10 minuten later weer je muziek wilde luisteren mocht je eerst een half uur lang je oortjes helemaal uit de knoop halen. Gelukkig hebben we tegenwoordig draadloze oordopjes. Als mensen langer dan 5 minuten de deur uit gaan, hebben ze vaak gelijk al die dingen in hun oren gestoken. Je ziet mensen ermee in de winkel, op de scooter en zelfs in de auto! Ze zijn deze tijd van zulke goede kwaliteit dat het soms beter werkt dan de audio systemen in je auto. En hoe makkelijk is het tegenwoordig dan ook hé? Als je maar bluetooth op zak hebt, kan je gewoon zonder te klote je muziek pauzeren, skippen of uitzetten. Batterijen gaan zo ontzettend lang mee, en het opladen kan gewoon gebeuren terwijl hij in je zak zit. Wie wilt dit nou niet?

2. Smartphone

Ken jij nog iemand die tegenwoordig geen smartphone heeft? Zodra je ergens ook maar 30 seconde moet wachten word hij uit de zak gehaald. Even snel je Instagram tijdlijn checken of heb je nog sexy Snapchats binnen hebt van je scharrel? Waarom zou je wolken gaan tellen buiten terwijl je ook sexy vrouwen op je beeldschermpje kan kijken? Als je toch wolken gaat tellen, kan je net zo goed op je smartphone even buienradar checken om te kijken wat het weer voor de gehele dag gaat doen of zet je je locatie even aan om te kijken of er nog een plaatselijk buitje aan te zit te komen. Je hebt zelfs hier een overzicht voor de beste smartphone.

3. Massage gun

Tegenwoordig kan je gewoon een massage gun bestellen in plaats van dure fysio behandelingen te nemen. Veel mensen weten niet wat een massage gun precies is of wat het doet dus kunnen we je beter uitleggen wat het precies doet.

Als je een massage gun gebruikt heb je een handmatig toestel dat met zogenaamde “schoten” een knedende werking geven en er een deep-tissue massage wordt nagebootst. In 2008 werd hij uitgevonden door Jason Werseland, een Amerikaanse chiropractor, om een blessure aan zijn rug die hij opliep tijdens een verkeersongeluk te behandelen.

Door middel van trillende en kloppende bewegingen wordt er op het spierweefsel druk uitgeoefend met meerdere voordelen: de revalidatie na een blessure verbeterd, stijve spieren na een workout zijn verleden tijd, minder algehele spierspanning, verbetering van de mobiliteit en bloedsomloop.

Zo zijn er in de loop van de jaren ook door anderen diverse modellen uitgevonden en wordt de massage gun al jaren gebruikt door basketballers langs de kant bij een wedstrijd. Maar ook in privé huishoudens wordt de massage gun kopen steeds vaker gedaan.

4. Robot stofzuigers

Robotstofzuigers zijn een goed voorbeeld van een slimme thuistoepassing die de levensduur verbetert. Waarom zouden we tegenwoordig nog een vriendin nemen die vaak loopt te klagen en te zeuren dat je je chips kruimels niet helemaal hebt opgeruimd. Met zo’n automatische robot stofzuiger hoef je je geen zorgen meer te maken. Die gaat de gehele dag door je huis heen om alles netjes op te ruimen achter jouw kont. Voordeel is ook dat je je vrouwtje ook niet meer hoeft te stofzuigen dus extra tijd vrij heeft om jou te kunnen verwennen uiteraard!

5. Slimme deurbellen

Staat je schoonmoeder voor de deur of vervelende verkopers? Je kan ze nu gewoon zien aankomen en hoef je niet meer voor vervelende verassingen komen te staan als je de deur open doet. Ook hebben ze tegenwoordig de functie om je voorgevel te beschermen van je woning. Ze nemen op wanneer ze beweging detecteren. Geen last van ongewenst bezoek en teleurstellingen bij de deur voor een prikkie, wie wilt dat nu niet? Tegenwoordig kan je ze ook bestellen zonder dure abonnementen af te sluiten.