Dit bizarre bedrag betaal je voor een optreden van 30 minuten van Gorden

Gorden zou permanent gaan wonen in Dubai en stoppen met zingen, maar hij is toch weer terug in Nederland! Nu heeft hij besloten zijn zang carrière ook weer op te pakken en wilt ook weer gaan optreden. Ben jij benieuwd hoeveel je nu betaald voor een half uurtje van Gorden? Lees dan vooral verder.

Opnieuw gaan zingen

Gordon is terug van weggeweest en hij is hotter dan ooit! Na een jaar van stilte op social media en weg van de schijnwerpers, heeft Goor besloten om weer volop in de spotlights te staan. En niet alleen dat, hij heeft ook zijn muzikale talent nieuw leven ingeblazen na 8 jaar radiostilte. In het diepste geheim heeft hij gewerkt aan een gloednieuw album dat binnenkort het daglicht zal zien.

Meningen verdeeld

Natuurlijk zijn de meningen verdeeld over zijn comeback. Sommige critici beweren dat zijn stem niet meer zo krachtig is als voorheen, en er wordt zelfs gefluisterd dat hij af en toe een valse noot raakt. Maar Goor laat zich niet uit het veld slaan en is vastbesloten om zijn fans te verrassen met zijn nieuwe muziek.

Hieronder zie je zijn comeback op Instagram

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Bizar bedrag

Wil jij een onvergetelijk feest organiseren en Goor laten optreden? Dat kan, maar bereid je voor op een flinke investering. Deze topartiest komt natuurlijk niet voor een habbekrats op jouw verjaardag zingen. Voor een half uurtje mag je rekenen op een bedrag van maar liefst €12.750, exclusief btw en Buma-muziekrechten.

Dat brengt het totaal op zo'n €16.500. Maar hey, daar krijg je wel een spetterend optreden voor terug waarbij je samen met je gasten kunt genieten van zijn grootste hits. Dus als je het groots wilt aanpakken, boek dan nu Gordon voor jouw feest en maak er een onvergetelijke gebeurtenis van!

Dit kan je verwachten

Ook werd dit besproken aan tafel bij VI. Op een hilarische manier hebben ze je alvast een kijkje kunnen geven wat je kan verwachten van zo'n prachtig optreden, enjoy boys!