Dit is de eerste aflevering van de Rijdende Rechter

Sinds 1996 is de Rijdende Rechter al op televisie. Wist je dat Frank Visser toen ook al de rechter was in het televisieprogramma? Je kan door de jaren heen goed zien dat hij ouder is geworden, maar nog altijd net zo scherp in zijn uitspraken.

Eerste aflevering Rijdende Rechter

Blijkbaar dateert de oudste aflevering van de Rijdende rechter uit 07-06-1996 en begint direct met een prachtige aflevering betreft een groep werklui die op een ‘schat’ stuiten en de buit niet eerlijk willen verdelen met elkaar. Voor jullie hebben we de eerste aflevering ooit van de Rijdende Rechter hieronder neergezet.

Afleveringen Rijdende Rechter

Het programma de Rijdende Rechter is al echt jaren oud, en blijft het goed doen op de TV & online. Zo is het ook al meerdere keren van tv-kanaal gewisseld en behoort het momenteel onder SBS6. Maar zo hebben meerdere partijen bezit over alle afleveringen van de Rijdende Rechter. Wij hebben daarom alle afleveringen voor jullie op een rij gezet waar je deze kan terugzien

Ook is in de loop der jaren de rechter Frank Visser uitgegroeid tot een ware cult-held die niet alleen zakelijk zich bezig houd met de rechtszaken maar ook humor en grappen maakt in soms hele moeilijke situaties. Hierdoor is zelfs de naam hedendaags veranderd van het televisieprogramma de rijdende rechter naar:” Mr. Frank Visser doet uitspraak.

John Reid

Sinds 2016 begon John Stuart Reid ook te helpen in het programma de Rijdende Rechter. Helaas werd hij toch een stuk minder bekeken als Meester Frank Visser maar toch bleef het programma altijd goed draaien.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VARAgids (@vara_gids)

Alle afleveringen de Rijdende Rechter

Alle afleveringen rijdende rechter van 1996 tot 2003

zijn te bekijken via deze link

Alle afleveringen rijdende rechter van 2008 tot 2015

Zijn te bekijken via deze link

Alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak

Zijn te bekijken via deze link

Alle Afleveringen van de Rijdende Rechter 2018 tot 2022

Zijn te bekijken via deze link

bron omslagfoto: Instagram