Dit is de nieuwste AI ‘Robot Tuinman’

Het Amerikaanse Electric Sheep heeft een gamechanger onthuld voor mannen die van hun tuin houden maar wel echt toezijn aan een robot tuinman. Verdie, de nieuwste toevoeging aan hun robotische arsenaal, staat klaar om jouw tuinonderhoud naar een hoger niveau te tillen. Gooi die robotmaaier maar in de vuilnisback en check deze machine!

Echt een mannengadget

Verdie is niet zomaar een robot. Deze krachtpatser kan alles aan, van het wegblazen van bladeren tot het trimmen van gras en het netjes bijwerken van gazonranden. Hij is ontworpen om naadloos samen te werken met tuiniers en hoveniers, en kan zelfstandig aan de slag gaan zodra het gazon is gemaaid.

AI model van een robot tuinman door deze Verdie Elektric Sheep

Het nieuwste AI model

Met het generatieve AI-model ES1 aan boord, kan Verdie de wereld om zich heen begrijpen en zelfstandig problemen oplossen. Of het nu gaat om het vermijden van obstakels of het zichzelf bevrijden uit lastige situaties, Verdie is altijd een stap voor dankzij zijn slimme software die voortdurend leert en traint voor verschillende taken.

Doet meer dan alleen achtertuinen

Electric Sheep heeft het mogelijk gemaakt dat Verdie niet alleen voor bedrijven beschikbaar is, maar ook voor Verenigingen van Eigenaren (VVE's) en zelfs particulieren. Met Verdie in huis hoef je geen techneut te zijn om te genieten van een perfect onderhouden tuin.

Tuinieren met een vleugje Plezier

Niet alleen is Verdie een hardwerkende tuinhulp, maar hij weet ook hoe hij moet feesten! Na een dag hard werken kan Verdie zelfs vrolijke dansjes doen om jouw tuinervaring nog leuker te maken. Maar kunnen we hem leren om egels te herkennen? Dat is nog de vraag die op veel lippen brandt.

Van robotrevolutie tot tuinplezier, Verdie is klaar om jouw groene vriend te worden!