Auto Emma Heesters: ontdek wat voor wagen de zangeres rijdt

Wanneer je in Google tikt: Auto Emma Heesters, dan verwacht je erachter te komen in wat voor een auto Emma Heesters rijdt. Wij konden niks vinden en zijn daarom op onderzoek uit gegaan!

Wie is Emma Heesters?

Heb jij altijd al willen weten wat voor auto Emma Heesters rijdt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Vanaf 2004 is Emma Heesters al bezig met de televisiewereld. Zo heeft Emma Heesters in 2004 meegedaan aan het programma Kinderen voor Kinderen met het nummer – 100 Kleine feestjes.

Sindsdien heeft Emma Heesters nooit meer stilgezeten en is ze vanaf dat moment alleen nog maar meer gaan doen in de televisie & muziek industrie.

Van al dat geld wat ze inmiddels heeft verdiend zou je een leuke auto kunnen kopen. Maar wat voor auto heeft ze? Heeft Emma Heesters een unieke auto of rijdt ze toch gewoon een kleine boodschappenwagen?

Auto Emma Heesters

Wat voor veel mensen een raadsel is, is wat voor auto Emma Heester precies rijdt. Wij hebben voor jullie onderzoek gedaan en hebben het antwoord!

Emma Heesters rijd een Maserati Levante uit 2017. Dit is het eerste SUV model wat Maserati heeft uitgebracht en wordt gebouwd in de Mirafiori fabriek in Turijn. Het is echt een prachtige auto met aardig wat luxe snufjes aan boord. Zo is zelfs de benzinemotor ontwikkeld bij Ferrari en heeft beste wel wat krachtige specificaties.

Om jullie een kleine impressie te geven hoe de auto van Emma Heesters er precies uit ziet en wat hij kan hebben wij onderstaande YouTube filmpje gevonden van exact hetzelfde model Emma Heesters haar auto.

Auto Emma Heesters: Maserati Levante Trofeo

We gaan ervanuit dat de auto van Emma Heesters de standaard uitvoering is met een 3,0 liter bit turbo v6 met een vermogen van maar liefst 350pk onder de motorkap. Nieuwprijs zijn deze € 143.000 en er zijn niet heel veel tweedehandsjes op Marktplaats of andere verkoopplatformen.

Maserati Levante Trofeo snelheid

Wanneer je naast Emma bij het stoplicht staat, moet je wel echt je best doen om haar auto eruit te sprinten. Emma Heesters haar auto gaat namelijk in 6,0 seconden van 0 – 100 kilometer per uur met een topsnelheid van 251 km/h kan Emma op lange rechte stukken ook flink doortrappen.

Ook omdat de auto alleen als ‘automaat’ beschikbaar is, hoeft ze niet te koppelen of te schakelen dus kan hij flink optrekken.

Maserati Levante Trofeo wegenbelasting

Wist je dat Emma Heesters ook ongeveer tussen de €338 en €377 per 3 maanden moet betalen aan wegenbelasting voor zo’n wagen, laat staan de verzekeringspremie per maand. Deze is maar liefst €238 per maand.

Voor alle volledige specificaties van de auto van Emma Heesters hebben wij deze link voor jullie zodat jullie alles zelf even rustig kunnen doornemen.

Maserati Levante Sport

De Maserati Levante heeft ook nog een sportversie maar we verwachten dat Emma Heesters deze niet bezit. Die heeft namelijk een vermogen van 430PK en gaat onder de naam Levante S. Ook is er een GTS versie op de markt vanaf 2018 met een V8 uit de Quattroporte met 530pk. Met het motorblok uit de Quattroporte kan maar liefst een topsnelheid worden gehaald van 304 km/h. Wij verwachten niet dat zij zo'n extreme sportieve auto onder haar bips heeft zitten, want met zulke snelheden zit haar oogschaduw bijna op haar billen. Hopelijk hebben wij jullie wat meer inzicht gegeven over de auto van Emma Heesters!

Maserati Modena S

Emma Heesters maakt op 07-11-2022 bekend dat ze een nieuwe Maserati heeft gekocht! Een prachtige gloednieuwe Maserati Modena S. Wat een prachtige nieuwe auto heeft Emma gekocht! Waarschijnlijk is wit haar lievelingskleur.

Voor de zangeres is het niet de eerste keer dat zij een Maserati aanschaft. Ze zegt dat het bijna dezelfde auto is die ze eerder had. Dus het lijkt erop dat ze Maseratie leuk vindt! "Gewoon sneller, upgrade en nul kilometertjes op de teller", zegt Emma. En bovendien wil ze ook meteen het misverstand uit de wereld helpen. "Van Wesley", suggereert iemand in de comments. Verwijzend naar haar vriend, Wesley Hoedt. "Haha nee, ik betaal alles zelf", antwoorden de zangers.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)