HBO Max released binnenkort deze 11 films!

Het is een steeds populair wordende streamingsdienst die goed zijn grond in de aarde begint te krijgen op Nederlandse bodem. Nu heeft dus afgelopen week HBO Max 11 spectaculaire films aangekondigd die op hun platform gestreamd kunnen worden in de toekomst. Lees verder in onze blog welke dat allemaal zijn!

Spider-Man Editie

HBO Max heeft een groot aantal edities van de beroemde films van Spider-Man in hun selectie opgenomen. Hieronder hebben wij voor jullie het hele overzicht van de juiste Spider-Man films die HBO Max te bieden heeft in de toekomst.

The Amazing Spider-Man 2

Peter Parker moet zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet uit haar buurt blijven om ervoor te zorgen dat ze veilig blijft, maar dat lukt hem niet. Het leven van Peter verandert wanneer hij tegenover de nieuwe schurk Electro komt te staan. Zijn oude vriend Harry Osborn keert terug en Peter ontdekt nieuwe informatie over zijn verleden.

The Amazing Spider-Man

Een van ‘s werelds populairste superhelden is terug op het grote scherm: The Amazing Spider-Man voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de Spider-Man cyclus. The Amazing Spider-Man vertelt het verhaal van Peter Parker (Garfield), een teruggetrokken schooljongen die als kind werd achtergelaten door zijn ouders door zijn oom Ben (Sheen) en tante (Field). Zoals de meeste tieners probeert Peter erachter te komen wie hij is en hoe hij kan worden wie hij is. Met zijn eerste vriendin op de middelbare school, Gwen Stacy (Stone) worstelt hij met liefde, verbinding en geheimen. Wanneer Peter een mysterieuze koffer van zijn vader ontdekt, gaat hij op zoek naar de reden waarom zijn ouders zijn verdwenen. Hij maakt kennis met Oscorp en het laboratorium van Dr. Curt Connors (Ifans), de voormalige medewerker van zijn vader.

Terwijl Spider-Man op ramkoers ligt met Connors’ alter ego, The Lizard, wordt Peter geconfronteerd met keuzes over het gebruik van krachten die zijn leven zullen veranderen en zijn toekomst als superheld zullen bepalen.

Spider-Man 3

Het leven gaat goed met Peter Parker (Tobey Maguire). Als SpiderMan is hij enorm populair, en gezien zijn relatie met MaryJane “M.J.” Watson (Kirsten Dunst) is ook prima. Maar er dreigt een ramp, die Peter door zijn overmoed niet ziet. Als Spider-Man moet Peter het opnemen tegen zijn beste vriend Harry Osborn (James Franco), die als de nieuwe Green Goblin Peter wil wreken voor de dood van zijn vader (Willem Dafoe). Door zijn populariteit won Peter per ongeluk de liefde van M.J. en Harry ziet een kans om Peters grote liefde weg te nemen. Peter leert dan dat crimineel Flint Marko (Thomas Haden Church) verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader. Na een wetenschappelijk experiment vervolgt Flint zijn leven als de onoverwinnelijke Sandman. Wanneer Peter in contact komt met een onbekende donkere materie uit de ruimte, wordt hij gevangen genomen door een nieuwe kracht. In zijn donkere nieuwe outfit heeft Peter geen medelijden meer en negeert hij degenen die het meest om hem geven. Met de tijd slaagt Peter erin om van deze duistere kracht af te komen. Alleen diezelfde kracht bezit de alledaagse fotograaf Eddie Brock (Topher Grace), die een hekel had aan Peter. Eddie verandert in het monster Venom en werkt samen met Sandman om voor eens en altijd met Spider-Man om te gaan. Wanneer SpiderMan’s strijd hopeloos lijkt, krijgt hij hulp uit onverwachte hoek.

Spider-Man 2

Na zijn ontmoeting met de Green Goblin in de eerste film moeten Spider-Man en zijn alter ego, Peter Parker, nog helemaal tot rust komen. Peter probeert van twee banen te leven, maar vanwege zijn verantwoordelijkheden tegenover Spidey heeft hij nauwelijks tijd om alles op een rijtje te zetten. Zijn studies gaan slecht en hij heeft ook heel weinig tijd om met zijn vrienden Harry en Mary Jane door te brengen. Om het nog erger te maken, duikt er een nieuwe schurk op. Tijdens een experiment met fusie verloor wetenschapper Otto Octavius ​​het bewustzijn. Toen hij wakker werd, had de riem met speciale robotarmen die hij in het laboratorium gebruikte zich aan zijn lichaam vastgemaakt. Vastbesloten om zijn experiment voort te zetten, wordt Octavius ​​krankzinnig en word de gemene Doctor Octopus (Doc Ock) helemaal gek. Ondertussen zakt Peter Parker steeds dieper weg in een identiteitscrisis, en zijn spider-man-krachten lijken ook verdwenen te zijn. Ondertussen zoekt Harry naar Spider-Man; Hij wil wraak op de webrover die verantwoordelijk is voor de dood van Harry’s vader: Norman Osborn. Simpel gezegd, onze superheld gaat verslaan in deze film.

Spider-Man

Peter Parker (Maguire) is een eenvoudige jongen. Hij wordt gepest door zijn klasgenoten, die hem een sukkeltje vinden en een studiebol. Peter woont in Queens (New York) en is heimelijk verliefd op zijn buurmeisje Mary Jane (Dunst). MJ heeft echter geen oog voor Peter en gaat uit met de stoere bink Flash Thompson. Op een dag gaat de klas van Peter op excursie naar een genetisch onderzoekslaboratorium. In het lab worden superspinnen gekweekt die karakteristieke eigenschappen hebben van verschillende soorten spinnen. Eén van de superspinnen is echter ontsnapt en bijt Peter in zijn hand. Hij voelt zich steeds beroerder worden en eenmaal thuis gekomen stort Peter in zijn kamer tegen de grond. De volgende dag merkt Peter dat zijn lichaam een aantal bijzondere veranderingen heeft ondergaan en voelt hij zich fitter dan ooit. Hij is sterker geworden, heeft snellere reflexen gekregen, kan tegen muren op kruipen, webdraden uit zijn polsen schieten en gevaar van tevoren zien aankomen. Deze nieuw verworven krachten maken van de gewone Peter Parker de held Spider-Man. Peter heeft echter niet voorzien wat voor enorm effect dit op zijn leven zal hebben. Met een grote kracht, komt grote verantwoordelijkheid. Peter neemt zijn krachten niet serieus genoeg, wat hem op een avond duur komt te staan. Vanaf dat moment beseft Peter dat zijn gave niet voor niets is. Hij besloot zijn macht te gebruiken om de misdaad te bestrijden. Hij werd zelfs beste vrienden met zijn buurman MJ dankzij zijn alter ego. Maar al snel realiseert Peter zich dat het leven van een superheld niet altijd rooskleurig is.

King Arthur : Legend of the Sword

Niet lang nadat Koning Uther Pendragon (Eric Bana) Camelot voor de elfde keer van totale vernietiging redt, wordt hij verraden door zijn op macht beluste broer Vortigen (Jude Law). Uther besluit het beste te maken van zijn laatste momenten op aarde en besluit zijn enige zoon uit het kasteel te halen. Vortigen verandert snel in een meedogenloze dictator, de jonge Arthur (Charlie Hunnam) die opgroeit in een bordeel in Londen, zich niet bewust van zijn rijke erfgoed. Beiden prijzen zichzelf gelukkig. Daarna stroomde het water rond Camelot als een donderslag bij heldere hemel; Het zwaard van Uther Pendragon – de magische Excalibur – is weer voor iedereen te zien. Het werd de primaire taak van alle mannen van Vortigen om iedereen te vinden en te doden die het zwaard kon hanteren. Arthur was niet van plan de prachtige bedden van het bordeel te verlaten.

The Smurfs

Iedereen kent de Smurfen ondertussen wel die in het bos leven. Ze leven vredig in hun te grote paddenstoelen en brengen hun tijd door met zingen, eten en gelukkig zijn. De aanzienlijk minder fortuinlijke tovenaar Gargamel (Hank Azaria) en zijn kat Azrael proberen al eeuwen de kleine blauw-witgemutste wezens te pakken te krijgen. De aard van de Smurfen zal ongekende macht en rijkdom brengen, waar Gargamel van houdt. Bij zijn elfde poging bereikte de kwaadaardige tovenaar het Smurfendorp, waar hij probeerde zoveel mogelijk exemplaren te vangen. Smurfin, Grote Smurf, Grouchy Smurf, Brainy Smurf en McSmurf (een nieuwe creatie van de filmmakers) volgen het onverstandige advies van Onhandige Smurf op door een bepaalde grot binnen te gaan en op magische wijze te eindigen in een poort in het midden van Central Park. Nu is het de vraag of en hoe ze ooit terug zullen keren naar het Smurfendorp. Met de familie Winslow (Neil Patrick Harris en Jayma Mays) gaan ze het proberen. Gargamel, verblind door zijn ultieme droom om deze gestoorde Smurfen te verwerven, achtervolgt ze voortdurend. Zullen de Smurfen op tijd hun weg naar huis vinden?

Oceans Eight

Debbie Ocean (Sandra Bullock) heeft net vele jaren in de gevangenis doorgebracht. Ze had een succesvolle operatie tijdens het hardlopen met haar vriend. Tot ze gepakt werden en die klootzak hem overal de schuld van gaf. En helaas voor Debbie om te slagen. De jaren in de gevangenis gaven hem de tijd om na te denken over een nieuwe baan. Vaak… Soms wordt ze zelfs in een isoleercel geplaatst om rustiger na te denken. In ieder geval beter dan in een cel met vier andere vrouwen. Debbie vertelde de jury dat er zou worden besloten haar vervroegd vrij te laten (maar onder voorwaarden) dat haar criminele leven voor haar voorbij was. Ze slikken het geraffineerde verhaal van deze doorgewinterde oplichter als een koek. Ze was net een paar uur geleden vrijgelaten uit de gevangenis toen ze haar stiekem gestolen toilettasje op de vloer van haar hotelkamer ernaast gooide. De kamer waarin ze verbleef was gratis dankzij een slimme oplichterij. Als ze eenmaal uitgerust is, is het tijd om de mensen aan wie ze denkt te verzamelen voor haar volgende grote klus: het stelen van sieraden uit het New York Museum of Art tijdens een prestigieus jaarlijks gala. Kunnen zij en haar team de klus klaren zoals gepland? Of gebeuren er toch onverwachte dingen en vinden ze een geïmproviseerde oplossing? En hoe zit het met de vriend die haar heeft verraden? Krijgt Debbie nog een kans op wraak?

Injustice

Op een alternatieve wereld krijgt de Joker het voor elkaar om Superman te misleiden, waarna hij onbedoeld zijn geliefde Lois Lane en hun ongeboren kind vermoord. Door het verschrikkelijke verlies verandert Superman van een baken van hoop in een meedogenloze dictator. De losgeslagen Man van Staal besluit de controle over de aarde over te nemen voor diens eigen bestwil. Om hem tegen te houden stelt Batman een team van gelijkgestemde, voor vrijheid stri(3) Injustice – Official Trailer | DC – YouTubeen?

After the Wedding

De Deen Jacob (Mads Mikkelsen) werkt al jaren in India in een weeshuis. Financieel gaat het echter niet goed met de organisatie. Er komt een uitnodiging vanuit Denemarken van de rijke zakenman Jørgen (Rolf Lassgård), die eventueel bereidt is om geld in het project te steken. Jacob trekt z’n beste pak aan en gaat naar Denemarken. Jørgen ziet wel wat in het project, maar heeft nog andere ijzers in het vuur. Hij wil pas een besluit nemen na het huwelijk van zijn dochter Anna (Stine Fischer Christensen). Jørgen nodigt Jacob uit om het huwelijk bij te wonen in plaats van eenzaam op z’n hotelkamer te zitten. Jacob heeft er niet zo’n zin in, maar hij gaat toch om de mogelijk toekomstige financier van zijn project niet tegen te spreken. Eenmaal op het huwelijksfeest wordt er een groot geheim aan hem onthuld, waardoor hij voor een groot dilemma komt te staan.

Grown Ups


Lenny Feder (Adam Sandler) is een succesvolle Hollywood-agent, getrouwd met de al even succesvolle mode-ontwerpster Roxanne (Salma Hayek) en vader van drie strontverwende kinderen. Op een dag krijgt Lenny een telefoontje dat de coach van zijn vroegere jeugdbasketbalteam is overleden. Hij besluit, samen met zijn gezin, de begrafenis te bezoeken. Daar komt hij zijn oude teamgenoten tegen: de zwaarlijvige Eric Lamonsoff (Kevin James), de vrijgezelle Marcus Higgins (David Spade), huisman Kurt McKenzie (Chris Rock) en de zweverige Rob Hilliard (Rob Schneider). Na de begrafenis brengen de vijf vrienden en hun gezinnen nog een paar dagen samen door, in een huis bij een meer. In deze dagen genieten ze van de rustgevende omgeving, maar ook van elkaar. Er wordt veel plezier gemaakt en voor een aantal mensen leidt het samenzijn tot een eye-opener. Maar dan dient zich een tegenstander uit hun jeugd aan…

Benieuwd naar andere HBO Max releases? Klik dan hier

bron omslagfoto: Unsplash