Praten met je slimme ring kan tegenwoordig!

Het praten met spraakassistenten of chatbots in het openbaar blijft een uitdaging, maar met de slimme ring Wizpr kun je nu fluisteren zonder ongemak. Zie jij dus iemand binnenkort tegen zijn sieraden kletsen? Dan heeft hij waarschijnlijk een Wizpr aan zijn vingers hangen! Wij leggen uit wat het is.

Praten tegen je ring

De innovatieve VTouch ring filtert achtergrondgeluid weg, waardoor jouw opdrachten glashelder worden begrepen, zonder dat je de ring hoeft te activeren. Jouw stem wordt geïsoleerd, waardoor omringende gesprekken niet worden opgenomen.

Slimme ring wizpr

Hoe werkt de Wizpr?

Met een handige knop kun je kiezen met wie je wilt converseren. ChatGPT, Alexa of Gemini - allemaal binnen handbereik voor een discrete interactie.

Verbonden via Bluetooth met je smartphone, zet de VTouch ring moeiteloos jouw gesproken opdrachten om in tekst. De toekomstvisie is dat de ring fungeert als jouw persoonlijke gesprekspartner, om te discussiëren over jouw agenda, berichten of het weer. Misschien in de toekomst zelfs slimme armbanden?

Noodsituaties

In noodsituaties fungeert de ring als een levenslijn. Met vijf keer drukken op de knop worden jouw locatiegegevens verzonden naar vooraf ingestelde contacten, waardoor gemoedsrust wordt geboden.

Met een indrukwekkende batterijduur van tot 66 uur, houdt de Wizpr Ring jou altijd verbonden. Mis de kans niet om de toekomst van communicatie binnen handbereik te krijgen via de lopende Kickstarter-campagne.