Top 20 vieze zoekopdrachten naar Chantal Janzen

Chantal Janzen is een Nederlandse actrice, zangeres en televisiepresentatrice. Ze begon haar carrière als kinderactrice en speelde sindsdien in tal van films en televisieseries. Chantal Janzen is geboren op 15 feburari 1979 in Tegelen. Oftewel ze is nu 43. Onze prachtige Chantal Janzen is slechts 1,69cm groot en is getrouwd met Marco Geeratz. Wat een gelukkige man moet dat zijn want laten we wel eerlijk zijn. Chantal Janzen is gewoon een onwijs lekkerding.

Chantal Janzen pikante momenten

Het is niet zonder reden dat we vandaag Chantal Janzen behandelen in dit artikel. Zo zijn er al meerdere momenten geweest waarop Chantal Janzen naakt is verschenen. Ze steekt dus zeker niet onder stoelen of banken dat ze een goed figuur heeft. We hebben een paar pikante momenten uitgezocht om te laten zien dat ze zich zeker niet schaamt voor haar prachtige lichaam:

In 2017 had Chantal Janzen een fotoshoot bij Eva Jinek

Zo stond Chantal Janzen naakt naast Eva Jinek. Deze naaktshoot was uiteraard niet zonder reden. Chantal Janzen heeft een eigen blad uitgebracht en als marketingstunt ging ze naakt in haar eerste editie. In het blad wordt Chantal geïnterviewd door talkshowhost Eva Jinek. Voor de bijbehorende fotoshoot liet de presentatrice en actrice zich ook letterlijk zien. Ze verschuilt zich trouwens vaak achter Eva, die haar kleding gewoon aanhield. De presentatie werd bijgewoond door meerdere beroemdheden. bijvoorbeeld Georgina Verbaan, Wendy van Dijk, Alex Klaassen en Dinand woesthoff.

Chantal Janzen ‘betrapt’ op naaktstrand

In 2020 is Chantal Janzen naakt betrapt op een naaktstrand. Niet heel spannend want je moet naakt zijn op een naaktstrand. Haar reactie: ”Insta-mood’ vs echte ‘mood’. Of: Wat jij ziet vs wat hij zag. #vorigweekend #sportenindebloedhitte #moestvanhem”, schrijft ze bij de onderstaande twee foto’s.”

Chantal Janzen naakt in vakantiehuis en vergeet buren

Chantal Janzen maakte op vakantie een onverstandige fout. Chantal Janzen besloot naakt op het balkon te gaan liggen, maar was vergeten dat ze ook nog buren had. Daar lag Chantal Janzen naakt op het balkon terwijl de buren konden meekijken. Wat een geluksvogels!

Chantal Janzen naakt fotografie

Chantal Janzen ging uit de kleuren voor het magazine: Open & Bloot. Achteraf niet helemaal want ze was enkel topless. Ze gaf aan wel een broek aan te hebben, maar alsnog zijn er mooie plaatjes geschoten!

Populairste vieze zoekopdrachten: ”Chantal Janzen naakt” & ”Chantal janzen nude

Chantal Janzen naakt en Chantal Janzen nude zijn de twee populairste vieze zoekopdrachten en halen bij elkaar zo’n 30.000 maandelijkse zoekopdrachten op. Zoals we net hebben gelezen is Chantal Janzen meerdere keren uit de kleren gegaan en heeft ze vaker naakt geposeerd. Het is in onze ogen dan ook niet heel vreemd dat er zoveel mensen naar zoeken. Misschien zoeken ze gewoon naar het interview met Eva Jinek?

TUURLIJK NIET! Stelletje viespeuken! Jullie willen gewoon Chantal Janzen naakt zien! Helaas pindakaas want die foto’s zijn er niet. Je moet het doen met je gedachten. Misschien maar beter want als het tegenvalt zijn we allemaal teleurgesteld. Nu kunnen we lekker blijven dromen met z’n allen.

Hieronder vind je de top 20 vieze zoekopdrachten naar Chantal Janzen

ZoekwoordenAantal keer gezocht per maand
1Chantal Janzen naakt14.000
2Chantal Janzen nude12.000
3Chantal Janzen sexy9000
4Chantal Janzen bikini8000
5Chantal Janzen borsten7800
6Chantal Janzen hot7600
7Chantal Janzen sextape5000
8Chantal Janzen bloot4000
9Chantal Janzen topless3200
10Chantal Janzen tieten2900
11Chantal Janzen fap2800
12Chantal Janzen instagram bikini2700
13Chantal Janzen naked1900
14Chantal Janzen feet1700
15Chantal Janzen kont1200
16Sexy Chantal Janzen900
17Chantal Janzen in bikini500
18Chantal Janzen billen400
19Chantal Janzen lingerie250
20Naakt Chantal Janzen250

Andere vieze zoekopdracht onderzoeken

Ben je nou benieuwd naar andere onderzoeken naar vieze zoekopdrachten? We hebben ook onderzoek gedaan naar het zoekverkeer van de volgende dames:

Beeld: Instagram @chantaljanzen.official