Top 20 vieze zoekopdrachten naar Emma Heesters

De Nederlandse zangeres Emma Heesters werd populair op YouTube door covers van populaire liedjes in het Engels en Nederlands te zingen. Emma heeft een prachtige stem en haar covers zijn altijd goed gedaan. Naast haar muziekcarrière is Emma ook vlogger en heeft ze een populair YouTube-kanaal met meer dan 5 miljoen abonnees.

Carrière van Emma Heesters

In 2012 begon Emma Heesters haar carrière als zangeres. Ze werd populair op YouTube met haar covers van populaire liedjes. Emma heeft een unieke stem die haar heeft geholpen om succesvol te worden. Ze heeft meerdere singles uitgebracht en toerde over de hele wereld. Emma is ook een songwriter en heeft liedjes geschreven voor andere artiesten. Haar muziek is te zien in tv-shows en films. Emma is een getalenteerde artiest die muziek zal blijven maken die de harten van mensen raakt.

Emma Heesters is een jonge Nederlandse zangeres en YouTuber met een grote stem en een nog grotere aanhang. Ze heeft meer dan 5 miljoen abonnees op YouTube en haar covers zijn meer dan 130 miljoen keer bekeken. Emma’s covers zijn soulvol en krachtig, en haar zang is verbluffend. Ze heeft een enorm bereik en kan elke muziekstijl zingen. Emma is ook een getalenteerde songwriter; veel van haar eigen nummers zijn te zien op haar kanaal. Emma begon in 2015 met het uploaden van video’s naar YouTube en kreeg al snel volgers. In 2016 was ze te zien in de show The Voice of Holland, waar ze de jury versteld deed staan met haar vertolking van “Halo” van Beyoncé. Emma won The Voice niet, maar ze kreeg wel veel aandacht van de show.

Populairste zoekopdrachten: ”Emma Heesters naakt” & ”Emma Heesters zwanger

De populairste zoekwoorden zijn Emma Heesters Naakt & Emma Heesters zwanger. Het viel ons nog mee hoeveel mensen maandelijks zoeken naar Emma Heesters. Het is echter wel zo dat Emma Heesters veel bekender is in het buitenland dan in Nederland. Wanneer we kijken naar het verkeer buiten Nederland dan kun je overal wel een 0 achter plakken. Enfin we kijken naar Nederlandse data en hiermee moeten we het doen.

Emma Heesters Instagram

We geven ook altijd een kleine impressie van de dame in kwestie zodat jullie enigszins begrijpen waarom er zoveel mensen naar haar zoeken. Wij vinden het eigenlijk te weinig voor deze dame, maar dat kan nog groeien.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Hieronder vind je de top 20 vieze zoekopdrachten naar Emma Heesters:

ZoekwoordenAantal keer gezocht per maand
1Emma Heesters naakt3300
2Emma Heesters zwanger3200
3Emma Heesters leeftijd2700
4Emma Heesters bikini2100
5Emma Heesters lingerie2100
6Emma Heesters Marco Borsato2000
7Emma Heesters Sexy1900
8Emma Heesters lippen1800
9Emma Heesters Hunkemoller1700
10Emma Heesters dansen1600
11Emma Heesters hot1400
12Emma Heesters bikini body950
13Lippen Emma Heesters550
14Emma Heesters botox250
15Emma Heesters in bikini100
16Emma Heesters topless90
17Emma Heesters naked80
18Emma Heesters sex70
19Emma Heesters in lingerie60
20Hoe lang is Emma Heesters40

Andere vieze zoekopdracht onderzoeken

Ben je nou benieuwd naar andere onderzoeken naar vieze zoekopdrachten? We hebben ook onderzoek gedaan naar het zoekverkeer van de volgende dames:

Beeld: Instagram @emmaheesters