Wat is de grootste cupmaat

Als het gaat om lingerie en beha's, lijkt er altijd een fascinatie te zijn voor de grootte. Mensen vragen zich vaak af: wat is de grootste cupmaat? Het antwoord op die vraag is misschien niet zo eenvoudig als het lijkt. Laten we eens dieper ingaan op dit onderwerp en enkele interessante feiten ontdekken over beha-maten.

Hoe worden bh-maten gemeten?

Om te beginnen moeten we begrijpen hoe beha-maten worden gemeten. De grootte van een beha bestaat uit twee delen: de omvangsmaat en de cupmaat. De omvangsmaat wordt gemeten rond de ribbenkast, net onder de borsten. Deze maat wordt meestal aangegeven met een getal, zoals 75, 80 of 85. De cupmaat bepaalt de grootte van de borst en wordt aangegeven met letters, zoals A, B, C, D, enzovoort.

Wat is de grootste commercieel beschikbare cupmaat?

Dus, wat is dan de grootste cupmaat? De cupmaat varieert van merk tot merk en kan zelfs binnen hetzelfde merk verschillen. Echter, de grootste cupmaat die commercieel beschikbaar is, varieert meestal tussen K en O, afhankelijk van het merk. Sommige merken bieden zelfs maten tot en met een dubbele O.

grootste cupmaat

Het perspectief van "grootste"

Maar laten we eens stilstaan bij het idee van 'grootste'. Grootste impliceert niet alleen fysieke grootte, maar ook perspectief. Wat voor de ene persoon groot lijkt, kan voor de andere als normaal worden beschouwd. Het is belangrijk om te onthouden dat het menselijk lichaam divers is en dat er geen "juiste" of "ideale" maat is.

Filmpje van de grootste cupmaat

Natuurlijk weten we dat de mannen in plaatjes denken als het om cupmaten aankomt. Nou hou je riemen maar vast, want hieronder staat even een duidelijk filmpje met de 'grootste cupmaat'