Wat is Onlyfans? Duidelijk uitleg [2022]

Er is een nieuw social media platform dat het internet stormenderhand verovert. Het heet OnlyFans en het wordt snel de go-to-site voor influencers en beroemdheden om hun inhoud te delen. Maar wat is OnlyFans en hoe werkt het? In dit artikel geven we je een korte introductie tot OnlyFans en hoe het jou kan helpen.

Wat is OnlyFans?

OnlyFans is een platform voor sociale media waarmee gebruikers inhoud kunnen maken en delen met hun fans. Het platform is populair bij makers van inhoud en beroemdheden die het gebruiken om contact te maken met hun fans en geld te verdienen met hun inhoud. OnlyFans is een op abonnementen gebaseerde service, wat betekent dat gebruikers alleen toegang hebben tot de inhoud als ze een maandelijks bedrag betalen. Dit maakt het anders dan andere sociale mediaplatforms, die gratis te gebruiken zijn.

Het platform is de laatste jaren steeds populairder geworden, omdat steeds meer mensen op zoek zijn naar alternatieve manieren om online geld te verdienen. OnlyFans is een geweldige manier voor makers van inhoud om in contact te komen met hun fans en geld te verdienen met hun werk.

Welk type inhoud is er op OnlyFans?

OnlyFans is een platform voor inhoudsabonnementen waarmee makers elk type inhoud kunnen plaatsen dat ze willen. Dit omvat foto’s, video’s en blogberichten. OnlyFans is een geweldig platform voor makers die contact willen maken met hun fans en wat extra geld willen verdienen.

Het succes van OnlyFans komt echter voornamelijk aan de extreem grote hoeveelheid seks en porno. Waar het op Facebook en Instagram wordt gecensureerd is het op OnlyFans van harte welkom. Sterker nog; hoe meer naaktheid hoe beter! Hier verdienen ze namelijk ontzettend veel geld aan.

OnlyFans heeft het dan ook zo makkelijk mogelijk gemaakt voor de bezoekers. Je kunt op OnlyFans betalen met iDEAL. Dit kan door tijdens betaalproces “Alternatieve Payment Method” aan te klikken en vervolgens iDeal te selecteren.

Wie kan OnlyFans gebruiken?

Iedereen ouder dan 18 jaar kan een account aanmaken.

Waarom zouden tieners (18+) een OnlyFans-account willen?

Anno 2022 zien we veel documantaires over influencers die aan de slag gaan met OnlyFans. Ze laten zien dat ze gemakkelijk duizenden euro’s kunnen verdienen met het maken en plaatsen erotische content. Snel en makkelijk geld verdienen is voor (de meeste) tieners veel aantrekkelijker dan keihard werken in de supermarkt. Helaas werkt het niet zo makkelijk. Influencers die al een grote fanbase hebben die kunnen snel en gemakkelijk rijk worden, maar voor onbekende mensen is dit een stuk lastiger.