Wie is Lola van Schaik en waarom verschijnt ze steeds in je feed?

Op Instagram en TikTok is ze bijna niet te missen want deze prachtige dame heeft sinds haar deelname aan het programma: ‘Take me out mother knows best” de harten van vele jongens verovert. Zo heeft Lola van Schaik al ruim 8.000 volgers op Instagram en bijna 25.000 volgers op TikTok! Ze is anno 2022 dan ook niet meer weg te denken uit je nieuwsfeed! Elke dag zien we haar wel voorbij komen, maar waar is ze nou eigenlijk bekend van? Dat hebben wij uitgezocht en gaan we jullie vertellen!

Lola van Schaik take me out mother knows best

In Take Me Out- Mother Knows Best gaan dit keer de moeders opzoek naar de ideale schoonzoon voor hun dochter. Hoewel Lola van Schaik zeker niet stil heeft gezeten voordat ze mee deed aan het programma: ‘Take me out mother knows best’ is ze hierdoor wel enorm bekend geworden. In de afbeelding hieronder zie je Lola van Schaik samen met haar moeder op de set van Take Me Out- Mother Knows Best.

Lola van Schaik maker van podcasts en webinars

Volgens haar Instagram en Facebook is Lola van Schaik werkzaam als Zonconsulente bij Zonnestudio Sun 2 Shine in Oud-Beijerland. Daarnaast studeert ze bij Inholland University of applied sciences. Ook heeft Lola van Schaik meerdere dingen gedaan in de online wereld. Zo heeft ze webinars gepresenteerd en podcasts opgenomen.

Spotify podcast: Bla bla bla met Joost & Lola

In deze bespreken Joost en Lola dingen vóór jongeren. In deze podcast willen Joost Maarleveld en Lola van Schaik hun leeftijdsgenoten inspireren om door de coronatijd heen te komen. De podcast serie heeft een groot cultureel en maatschappelijk doel. Zo hebben Joost en Lolaeen paar topics die ze willen delen waar ze het in de podcast serie over gaan hebben: Mindset, Lockdown, Vegan (gezonde levensstijl, School, Stemwijzer, Drugs, Seks en Criminaliteit. 

Zie hieronder de Spotify link naar de podcast

Café gezien webinar

Lola van Schaik is te zien geweest bij Café Gezien. Dit is een ontmoetings- en kenniscafé dat bijeenkomsten organiseert voor (groot/pleeg)ouders, verzorgers, begeleiders, jeugdprofessionals, leerkrachten van kinderen uit de Hoeksche Waard met of zonder zorgvraag. Een plek waar het gezin gezien wordt!

Hier heeft Lola van Schaik verteld over haar Instagram succes met Joost en over hun Spotify werkzaamheden. Zie hieronder de video:

Lola van Schaik actief op TikTok

Zoals we al eerder vermelde is Lola van Schaik erg actief op TikTok en heeft ze al ruim 25.000 volgers verzameld. Waarom je haar dus telkens op je nieuwsfeed terug ziet, nou hierom:

@lolavschaik

LOLAVSCHAIK20 geeft 20% KORTING op ALLES (inclusief de sale) en is geldig van 28 mei tot 30 mei #girlsgoneloavies #loavies #foryou #voorjoupagina @loavies 💕✨🤩

♬ I Gotta Feeling – The Black Eyed Peas

Beeld: Instagram @Lolavschaik