Yolanthe Cabau vroeger en nu

Yolanthe Cabau, een van de meest gewilde actrices, heeft in de loop der jaren een transformatie ondergaan. Maar het was niet gemakkelijk voor haar om de sprong van amateurperformer naar professionele actrice te maken. Yolanthe Cabau’s weg naar het sterrendom was niet gemakkelijk – ze moest onderweg veel omwegen maken. In dit artikel kijken we naar Yolanthe Cabau toen en nu, met de nadruk op haar carrièrehoogtepunten en enkele van de problemen waarmee ze onderweg te maken kreeg.

Yolanthe Cabau vroeger

Het zou je vergeven zijn als je het vergeet, maar Yolanthe begon als een soap-introductie in Onderweg naar morgen. Na haar seriedebuut werd ze de vriendin van Jan Smit. Enkele jaren later werd Jan Smit ingeruild voor prof voetballer Wesley Sneijder. Zo heeft Yolanthe Cabau vroeger al veel meegemaakt. Zo staat ze bekend om velen soorten pikante scene’s die ze heeft gespeeld. Dit heeft haar onder het grote mannen publiek echter wel groot gemaakt! Denk hierbij aan de volgende scènes:

Yolanthe cabau naakt scene in: Onderweg naar morgen

Yolanthe Cabau (Julia Branca) en Sander Foppele (Daan Starrenburg) onder de douche in een scene uit Onderweg naar Morgen (ONM)

Yolanthe cabau naakt scene in: Turks fruit

In de film gaan Yolanthe cabau naakt tijdens een scene. De scene wordt hieronder uitgelegd.

Yolanthe cabau naakt scene in douche

Deze video heeft eigenlijk niet zoveel uitleg nodig. Kijk zelf maar!

Yolanthe Cabau nu

Nou anno 2022 is Yolanthe Cabau nog steeds een heerlijke vrouw om naar te kijken! De foto’s hieronder bewijzen genoeg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau)

Wij hebben voor de echte BallsOnly fans ook een link naar het artikel van de top 25 vieze zoekopdrachten naar Yolanthe Cabau. 1x raden wat er bovenaan staat…