Deze klusjes kan elke man

Er zijn verschillende taken en trucs die een man meestal moet doen. Voor een vrouw is huishoudelijk werk een van die dingen die je onweerstaanbaar maakt voor haar. Maar liefst 30% van de vrouwen vindt het feit dat een man klusjes kan doen belangrijker dan zijn salaris. Daarom moet je ervoor zorgen dat je deze dingen op zijn minst kunt doen. Niet alleen om indruk te maken, maar ook voor jezelf. Omdat deze gewoon handig zijn.

Internetproblemen oplossen

“Schat! Ik heb geen internet op mijn mobiel meer en de computer werkt ook niet meer!”

Het lot light nu in jouw handen! Het is toch gewoon ontzettend handig als jij dit soort ‘makkelijke’ problemen even kan oppakken? Wat maak je iemand blij als je dit soort problemen zelfstandig kunt oplossen. Zorg ervoor dat je tijdens de installatie voldoende uitleg krijgt van uw leverancier, zodat u dit soort werkzaamheden in de toekomst alsnog kunt doen.

Lang leven monteur Jordi die jou even een aardig stukje opweg helpt!

De fietsband plakken

Om te beginnen is het echt een must op je to-do-lijstje. Fietsbanden repareren is niet moeilijk maar je moet het wel doen. Het is sneller dan het naar de fietsenmaker brengen en het bespaart ook tijd. Als je dat kunt, is dat geweldig, maar als je de banden nog niet kunt plakken word het hoogste tijd dat jij even een snelcursusje YouTube van ons krijgt.

De stoppen vervangen

Als de stroom uitvalt, is mogelijk je zekering doorgebrand. Dit gebeurt als je met een groep in huis te veel stroom verbruikt. Tijd om naar de meterkast te lopen om te kijken wat er aan de hand is. Als een stop echt is gesprongen, moet je weten hoe je hem kunt zien en vervangen. Het kan ook zijn dat de zekering is blijven steken, wat ervoor zorgt dat je niet te veel stroom over een groep trekt. Je moet het gewoon weten! Als man moet je weten hoe je (in principe) moet handelen als het gaat om de groepenkast van je woning!

Accu opladen van je auto

Kijk eens aan, de auto start niet. Per ongeluk het licht aan laten staan ​​en nu is de batterij leeg. Alleen deze batterij is nodig om de motor te laten draaien. Dit is het moment om te laten zien dat je weet hoe je met dit soort taken om moet gaan. Pak de kabel en zoek een andere auto. Meer komt meer, minder en minder en wachten. U bent binnen de kortste keren weer op weg zonder dat u pechhulp hoeft in te roepen. Scheelt een hoop moeite!

De radiator ontluchten

Bij huishoudelijke taken is het onderhoud van de verwarming een belangrijke. Water stroomt door je radiator en als het water warm is, wordt het ook warmer in de kamer. Het is echter mogelijk dat er wat water uit uw radiator verdwijnt en er lucht voor in de plaats komt. Zorg ervoor dat je weet waar je die lucht moet laten ontsnappen en hoe je het water erin moet krijgen om de juiste druk te krijgen. Klein, maar belangrijk onderhoud is goed te doen.