Demi Rutting geeft life/shape update na onrustige periode

Demi Rutting (één van Nederlands mooiste vrouwen) heeft een onrustige periode achter de rug en geeft via haar Instagram kanaal: demirutting een update over haar life/shape. Wij vinden dat zeker belangrijk want als deze bloedmooie dame ongelukkig is dan zijn wij dat ook!

life/shape update

Lees hier haar eerste life/shape update na een onrustige periode:

Onrustige periode achter de rug, weinig zin in social media en om dingen te delen. Relatie die uit is gegaan, aangenomen worden bij een baan om vervolgens toch weer weg te moeten vanwege de ‘verkeerde opleiding’

Laatste tijd veel lieve nieuwe mensen leren kennen en vriendschappen die nog hechter zijn geworden. Heerlijke feestjes gehad en nog op de planning.

EN eindelijk mijn doel aan het waarmaken om deze zomer een goede shape te hebben dankzij @hartkampcoaching

Ook ben ik er eindelijk achter gekomen wat ik echt zou willen doen en daar ga ik mee aan de gang!

demirutting
Dit bericht op Instagram bekijken

A post shared by DEEM (@demirutting)

Demi Rutting voelt zich lichamelijk beter dan ooit

Na haar onrustige periode en samenwerking met een lifestyle coach voelt ze zich beter dan ooit! Meer hierover:

Ik voel mij lichamelijk beter dan ooit (ondanks wat amandel/absces/verkoudheid perikelen de afgelopen maanden). Altijd wel een coachingstraject willen starten, maar nooit de stap genomen om dit ook daadwerkelijk te doen. Ik ben de afgelopen maanden/weken eindelijk heel bewust bezig geweest met mijn voeding en trainingen zodat ik lekkerder in mijn vel zou zitten en kan zeker zeggen dat dit gelukt is. Ik ga bijna op vakantie en ga dan ook even het kcal tellen loslaten en genieten, want dat is ook belangrijk. 

demirutting
Dit bericht op Instagram bekijken

A post shared by DEEM (@demirutting)