Kijk hier of je een verkeersboete hebt

Wil je graag weten of je een verkeersboete hebt gereden voordat de brief thuis op de deurmat ligt? Veel mensen denken dat je dat helemaal niet kan zien. Denk je dat je door rood bent gereden of dat je gepakt bent op een traject controle? Lees dan vooral dit artikel!

CJIB

Alle bekeuringen die in Nederland uitgeschreven worden, lopen via het CJIB. Het Centraal Justitieel Incasso Bureau heeft anno 2022 gewoon een digitaal loket waar jij kan inloggen met jouw digi-D.

Als het voertuig op jouw naam geregisterd staat, is het ook automatisch gelinkt aan jouw digi-D en met de inlog op CJIB kan je controleren of er een boete open staat op jouw naam.

Via deze link kan je controleren of je nog een bekeuring open hebt staan

Waarom veel mensen dit nog niet weten is nog onbekend. Wij willen daarom graag iedereen erop wijzen dat het gemiddeld tussen de 24 & 48 uur duurt voordat de boete zichtbaar is op jouw CJIB omgeving.

openstaande verkeersboete

Onderstaande foto is het meeste geliefde bericht die de CJIB jou kan geven.

Boete ontvangen op auto van de zaak

Ook als je tegenwoordig een boete rijd met de auto van de zaak kan je deze zelf al inzien en betalen voordat hij bij jouw werkgever op de bus valt. Kan mogelijk een heel hoop gedoe voorkomen in de toekomst met onze tip! Via deze link kan jij het regelen.

Boete betalen

Ben je toch weer de klos geweest en heb je toch een papieren versie ontvangen op de deurmat? Tegenwoordig kan je die ook betalen door middel van de QR code die op de boete staat. Wij hebben zelfs de verborgen YouTube link achterhaald met een introductiefilmpje hoe je dan moet betalen