De valse Wolfspin verjagen? Gebruik deze tips!

Is jouw vriendin helemaal in paniek vanwege de valse Wolfspin? Dan hebben wij goed nieuws! We hebben namelijk speciaal voor jou een aantal tips waarmee je kunt voorkomen dat de valse Wolfspin bij jou in huis wilt komen. Dus wil je de valse Wolfspin verjagen lees dan zeker verder.

Manieren om de valse Wolfspin te verjagen

Spinnen verjagen

1. De valse Wolfspin te verjagen met ultrasone geluiden

Wil je best wat geld spenderen om de valse Wolfspin uit je huis te verjagen? Dan kun je eenvoudig een de valse Wolfspin bestrijden met een ultrasone geluiden en elektromagnetische velden. Het enige dat je hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te steken.

Het apparaat werkt met geavanceerde technologie die ultrasone geluiden creëert die ondragelijke is voor de valse Wolfspin. Door deze geluiden (die voor mensen onhoorbaar zijn) wil de valse Wolfspin niet in de ruimte komen.

Doordat het apparaat verschillende frequenties afspeelt kan een spin ook niet resistent worden en blijft het apparaat doeltreffend.

Knal zo’n apparaat in elke ruimte waar je de valse Wolfspin niet wilt zien en je zit helemaal gebakken!


Azijn in een schaaltje

2. De valse Wolfspin bestrijden met azijn

De valse Wolfspin heeft een enorme hekel aan de geur van azijn. Dit komt doordat azijn een bepaald zuur bevat waardoor spinnen dood gaan als ze ermee in aanraking komen.

  • Meng witte azijn met water, doe dit in een bakje en zet het neer op de plekken waar je de valse Wolfspin wilt bestrijden.
  • Meng azijn met water en doe het in een plantenspuit. Dit kun je sprayen op kieren en gaten waar spinnen vaak zitten. Zo weet je zeker dat de valse Wolfspin hier niet komt.

munt plant in het raamkozijn

3. De valse Wolfspin wegjagen met munt

Naast de azijn heeft de valse Wolfspin ook een ontzettende hekel aan de geur van munt. Nee geen euromunten, maar de muntplant!

Met de geur van bepaalde planten zoals de muntplant kun je de valse Wolfspin wegjagen. Zo kun je in de keuken of het raamkozijn een muntplant zetten en je hebt naast een altijd verse muntthee ook geen last van de valse Wolfspin.


Veel gestelde vragen over de valse Wolfspin

Hieronder staan enkele veel gestelde vragen over de valse Wolfspin.

Kan de valse Wolfspin bijten?

Ja de valse Wolfspin kan bijten, maar zal die niet zomaar doen. De valse Wolfspin zal alleen bijten als hij wordt bedreigd. Je kunt hem beter niet oppakken want uit zichzelf is de Wolfspin niet agressief.

Hoe groot kan een valse Wolfspin worden?

De valse Wolfspin kan een lichaam krijgen van 2 centimeter, maar als hij zijn poten strekt kan hij nog een stuk groter lijken.

Is de valse Wolfspin giftig?

Ja de valse Wolfspin is giftig, maar wat niet veel mensen weten is dat alle spinnen giftig zijn. Het is echter niet giftig voor mensen en een beet voelt slechts als een wespensteek.

Waar is de valse Wolfspin in Nederland?

De valse Wolfspin is tot nu toe in alle provincies van Nederland gezien, maar is voornamelijk in Arnhem, Utrecht, Nijmegen en het zuiden van Limburg gezien

Hoe komt de valse Wolfspin aan zijn naam?

De valse Wolfspin heet zo doordat hij op een Wolfspin lijkt, maar dit niet is. Erg verwarrend want hij is namelijk niet vals.